Новини

 

Одна команда-переможець – добре, а дві – краще

20.03.2007
Друга півфінальна гра загальноуніверситетського VII чемпіонату КВН, яка відбулась в Київського національного університету імені Тараса Шевченка 20 березня 2007 року, зібрала на сцені актової зали головного університетського корпусу команди юридичного факультету “Вне закона”, Інституту філології “Схід-Захід” та Інституту регіонального управління підприємництва екологічного менеджменту і туризму “Аборигени”.

Під час “Візитки” юристи чомусь вирішили, що присутнім вболівальникам для покращення настрою і збагачення достовірною інформацією не вистачає фактів з кримінального життя країни, тому розпочали свій виступ з кримінальних новин. “Аборигени” вирішили не відходити від загальної теми гри “Військові чудеса” і порадували глядачів воєнною пісенькою. Що ж до “Сходу-Заходу”, то хлопці проїхалися жартами по командах-суперницях і навіть по високоповажному журі. Джеджулі пощастило, його не було. Хоча хто-зна, що трапилося з ним після того як минулої гри геологи підсунули йому чупа-чупс….

У другому конкурсі команди шукали відповідь на глобальне запитання: “Чому є співочий ректор університету культури і нема відсидівшого ректора Академії внутрішніх справ?” З’ясувалось, що це велика проблема, бо відлежавших ректорів медичних навчальних закладів теж немає.

Після двох конкурсів лідирувала команда Інституту філології, набравши 9 балів. З відстані 0,75 бала їм в спину дихали юристи, отримавши від журі за свої старання 8,25 бала. З результатом 7 балів “Аборигени” намагались наздогнати суперників під час домашнього завдання. Але у КВН кожен жарт – на вагу золота. Тож не дожартувавши в двох попередніх конкурсах, отримавши 4 бали в третьому, вони позбавили себе перемоги в півфіналі. Філологи – хлопці з великим квнським минулим. Вони добре знають – перемагає найрозумніший. Тому впливали на журі, використавши всю гостроту розуму під час мініатюри “Самый умный”. Ну, а “Вне закона” завоювали прихильність журі, влаштувавши на сцені феєрію, перетворивши її на знімальний майданчик музичного фільму. Що саме вплинуло на журі, акторські, режисерські здібності команди чи ніжки танцівниць сказати важко.

Але після того як ведучий оголосив загальний результат гри, за яким команда “Схід-Захід” отримала 13, 75 бала, “Вне закона ” – 13, 25, “Аборигени” – 11, журі порадилось та й вирішило, що одна команда-переможець – добре, а дві – краще. Тож на велике прохання журі “Вне закона” також гратимуть у фіналі.


КВН


Далі >>



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024