Новини

 

Відбудеться відкриття виставки Олени Хом'якової

26.02.2007
Шановні друзі!

Запрошуємо відвідати виставку живопису та графіки Олени Хом'якової «Сон несподіваного вітру», яка проходитиме в художній галереї “Університет” Головного корпусу Київського університету 1-24 березня цього року.

Це перша персональна виставка молодої київської художниці Олени Хом'якової, випускниці Національної академії образотворчогомистецтва та архітектіри , майстерні Миколи Стороженка. На виставці представлено біля 20 робіт різних серій і напрямків, виконаних з 2002 по 2007 рік, серед яких олійний та темперний живопис, творчі роботи, твори пейзажного характеру, натюрморти, портрети та графічні серії, виконані в мішаній техніці. Творчі роботи, що створені в умовно - живописній манері, відтворюють епічні та поетичні постаті, образи Вічного міста, материнства. Аксанометричне вирішення площини, художниця поєднує з сучасною композицією, умовним колоритом та декоративністю образів .

«Сон несподіваного вітру» - це ідея живої площини, рухливої поверхні полотна. Цей рух і взаємодія форми, кольру, лінії є змістом картини, через який проступає сюжет і образ, невід'ємно пов'язані між собою та відкриті глядачу. «Вітер» це рух душі площини, композиції. 3 динаміки «вітру» народжуються відчуття, образи що знаходяться в рухливому стані, щезають, з'являються знов, наповнюють своїм подихом картину .


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024