Новини

 

Відбулась Всеукраїнська наукова конференція на геологічному факультеті

23.02.2007
До 70-річчя від дня народження професора С. А. Мороза на геологічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка 21-23 лютого 2006 року відбулась Всеукраїнська наукова конференція “Від геології до біосферології. Проблеми сьогодення, майбутні перспективи”.

Відкривав конференцію декан геологічного факультету, доктор геолог.-мін. наук, професор Володимир Михайлов. Він передав учасникам вітання від ректора Київського університету академіка Віктора Скопенка та зазначив, що конференція “Від геології до біосферології” – це данина шани і глибокої поваги до великого вченого Сергія Мороза. Також Володимир Альбертович повідомив, що родина вченого вирішила започаткувати стипендію імені Сергія Мороза у розмірі 25 250 гривень.

Перший заступник директора з наукової роботи Інституту геології НАН України, професор, член-кореспондент НАНУ О. Ю. Митропольський під час доповіді на пленарному засіданні зазначив, що у назві конференції зазначена її мета – зібрати представників різних наукових напрямів.

Робота конференція тривала три дні. За цей час своїми науковими дослідженнями поділилося біля 70 учених з різних регіонів України.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024