Новини

 

КНУ та Prometheus запрошують до участі в конференції

26.10.2017

Конференція від Prometheus на базі КНУ присвячена запуску онлайн-курсу «Критичне мислення для освітян»! До участі запрошуються вчителі, викладачі ВНЗ, ПТНЗ та всі охочі.

Уміння критично мислити забезпечує науково-технічний і суспільний прогрес та є запорукою демократії, а освіта відіграє в його розвитку першорядну роль. Критичне мислення забезпечує самостійні та відповідальні дії, а також характеризується самовдосконаленням.

Конференція дасть змогу ознайомитись із сучасними практиками застосування критичного мислення для викладання в освітніх закладах.

У програмі заходу виступи авторів курсу:

·        Сергія Терно – доктора педагогічних наук, професора кафедри історії України, керівника сектора лабораторії модерної історії України та інноваційних освітніх технологій Запорізького національного університету;

·        Наталії Степанової – кандидата філософських наук, доцента кафедри професійного розвитку педагогів комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради»;

·        практичні консультації із використання курсу в навчальному процесі, живе спілкування з коллегами.

 

Подія відбудеться у Червоному корпусі Університету Шевченка 30 жовтня о 12.00 в ауд. 329.

Для участі, будь ласка, зареєструйтесь за посиланнямУчасть в конференції безкоштовна.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024