Новини

 

Газета «Київський Університет» святкує День народження!

25.10.2017

Головному виданню Київського національного університету імені Тараса Шевченка виповнюється 88 років.

Напередодні свята працівниці газети та Центру комунікацій КНУ відправилися до архівів Наукової бібліотеки імені Михайла Максимовича, аби відшукати кілька цікавинок на шпальтах старих номерів.

В архівах бібліотеки вдалося знайти і статті В. Чорновола про відвідини Університету чехословацькими гостями, і про зустріч із югославським друзями за 1956 рік, і замітку про основні підсумки науково-дослідної роботи за 1945 рік тоді Київського державного університету ім. Т. Г. Шевченка (прим. ред. – національним університет став 21 квітня 1994 року), а ще дотепну коротку розвідку «Закарлючки» про те, що говорять підписи про людину (аналіз автографів тодішніх працівників КДУ) та багато іншого і цікавого.

За 88 років газета «Київський Університет» стала улюбленим виданням студентів, викладачів та адміністрації Шевченкового університету.

До речі, 8-ка нагадує математичний символ – концепцію нескінченності. Тож, можемо лише побажати редакції та Університету нескінченних сил, натхнення та безліч хороших новин.

З попереднім номером газети можна ознайомитися за посиланням.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024