Новини

 

Міжнародна конференція в галузі Наук про Землю

27.09.2017

22–24 вересня на базі Запорізького національного університету (о. Хортиця) Науковою радою Міністерства освіти і науки України за пропозиціями секції 22 «Науки про Землю» Наукової ради МОН України була проведена Міжнародна науково-практична конференція «Соціум і науки про Землю».

На конференції були заслухані доповіді експертів секції, наукових керівників і відповідальних виконавців проектів в галузі «Наук про Землю», що фінансуються МОН України у 2017 році або закінчених у 2015 та 2016 роках. В конференції взяли участь: директор ННІ «Інститут геології» Михайлов В. А. (голова секції 22 «Науки про Землю» Наукової ради МОН), завідувач кафедри геології нафти і газу ННІ «Інститут геології» Карпенко О. М. (науковий керівник теми 16БП049-02 «Наукові засади передумов нафтогазоносності сланцевих товщ і складнопобудованих порід-колекторів»; завідувач кафедри мінералогії, геохімії та петрографії ННІ «Інститут геології» Шнюков С. Є. (науковий керівник теми 16БФ049-01 «Розробка комплексної петролого-мінерало-геохімічної моделі північно-західної частини Українського щита на базі створення Геологічного Депозитарію цього регіону»).

Відбулася дуже плідна і корисна розмова про подальший розвиток наукових досліджень в галузі наук про Землю. У вільний час учасники конференції ознайомилися з історичними місцями козацької слави острова Хортиця, відвідали Запорізький університет, Дніпрогес, оглянули експозицію древнього неолітичного мистецтва у вигляді зібрання кам’яних баб.  

 

Заступник директора ННІ «Інститут геологія» Безродна І. М.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024