Новини

 

День знань в Інституті Управління державної охорони України

04.09.2017

1 вересня 2017 року в Інституті Управління державної охорони України Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулись урочистості з нагоди Дня знань.

Цьогорічне свято стало особливим тим, що з цього року в Інституті УДО України здійснюється надання освітніх послуг по підготовці фахівців не тільки магістерського, а й бакалаврського рівня.

Привітати слухачів та колектив Інституту прийшли проректор з науково-педагогічної роботи Київського Національного університету імені Тараса Шевченка Бех Петро Олексійович; ветеран УДО України, колишній заступник начальника УДО України, генерал-майор у відставці Бабич Іван Лукич; ветеран Великої Вітчизняної війни, полковник у відставці Хахалєв Микола Іванович, а також керівники самостійних підрозділів. Окрім того, з вітальними словами до присутніх на святі звернулися: начальник Інституту УДО України полковник Чайковський Владислав Анатолійович; перший заступник начальника Інституту УДО України полковник Пугач Сергій Миколайович та завідувач кафедри гуманітарних та загально-правових дисциплін Інституту УДО України Кузнецов Віталій Володимирович.

Після вітань слухачам першого курсу були урочисто вручені залікові книжки.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024