Новини

 

Постанова Кабінету Міністрів України "Питання Київського національного університету імені Тараса Шевченка"

23.01.2007
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 16 січня 2007 р. №35
Київ

Питання Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Відповідно до статті 5 Закону України „Про управління об'єктами державної власності" та Закону України „Про вищу освіту" Кабінет Міністрів України постановляє:

1.Погодитися з рішенням конференції трудового колективу Київського національного університету імені Тараса Шевченка та установити, що зазначений університет підпорядковується Кабінетові Міністрів України.

У зв'язку з цим підтвердити повноваження Скопенка Віктора Васильовича як ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка та доручити Віце-прем'єр-міністрові України Табачнику Дмитру Володимировичу підписати з ним контракт. Раскрутка сайта, продвижение сайтов , коммерческое продвижение сайта. Продвижение сайтов, продвижение сайта , продвижения сайтов. знакомства для общения. Получить кредит без справки о доходах, кредит с 20 лет. Салон ilTempo, Дизайн интерьера теперь не проблема

2. Міністерству освіти і науки разом з іншими заінтересованими центральними органами виконавчої влади розглянути прийнятий конференцією трудового колективу Статут Київського національного університету імені Тараса Шевченка та подати його в установленому порядку Кабінетові Міністрів України.

Прем'єр-міністр України
В.ЯНУКОВИЧ


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024