Новини

 

Військовий інститут КНУ випустив лейтенантів

28.08.2017

23 серпня 2017 року, у День Державного Прапора України, у  Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся випуск  молодих офіцерів.

На випуску були присутні почесні гості, зокрема начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України генерал-майор Олег Грунтковський, директор Юридичного департаменту Міністерства оборони України полковник юстиції Валерій Коваль, проректор з науково-педагогічної роботи КНУ, професор Петро Бех та інші.

З вітальним словом до випускників звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника Військового інституту генерал-майор Ігор Толок. Він наголосив, що офіцерський склад Збройних Сил України поповнився цілеспрямованими спеціалістами.

«Я бажаю вам, випускники, бути гордістю родини та пам’ятати заради кого несете службу», – звернувся генерал-майор Ігор Толок до молодих офіцерів.

Цьогоріч перші офіцерські погони та дипломи освітнього рівня  магістр отримав 71 випускник за спеціальностями «Психологія», «Політологія», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Журналістика», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Геодезія та землеустрій».

Два випускники здобули золоту медаль та диплом з відзнакою, 21 військовослужбовець підтвердив високий рівень знань і отримав дипломи з відзнакою.

Генерал-майор Олег Грунтковський у вітальній промові відмітив високий рівень підготовки всіх випускників Військового інституту і наголосив, що професійні знання, уміння та навички, що набули випускники у Військовому інституті, неабияк потрібні особовому складу Збройних Сил України, особливо тим військовослужбовцям, які проходять службу в зоні проведення антитерористичної операції.

Ще вчорашні курсанти, а сьогодні офіцери Збройних Сил України за декілька днів розпочнуть військову службу у різних куточках України. Тому всі присутні на святі, а також  особовий склад Військового інституту приєднуються до привітань, бажають випускникам успішної служби, й особливо військової вдачі та кар’єрного зростання.

 

Курсант Валерія Кротченко

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024