Новини

 

Підсумкове засідання Приймальної комісії

11.08.2017

 

 

Голова Приймальної комісії Леонід Губерський розпочав засідання з констатації приємних фактів: «Завершується Вступна кампанія 2017. Приємно, що наш університет зміцнив свої лідерські позиції. До нас подано заяв на 10 тисяч більше ніж минулого року. На 15% збільшилась кількість заяв на спеціальності природничо-математичного профілю: фізика, математика, біологія, хімія», - сказав він.

У засіданні також взяли участь проректори Університету Володимир Бугров і В’ячеслав Шамрай, директори інститутів і декани факультетів, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич та інші співробітники Приймальної комісії

 

Під час засідання було погоджено списки переведення на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб за ОС Бакалавр.

Члени Приймальної комісії затвердили списки на зарахування вступників, які виконали вимоги для зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб та списки на поновлення та переведення на навчання в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Прес-центр

  

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024