Новини

 

Майбутні офіцери ВІКНУ на навчальному полігоні

04.08.2017

На базі Військового інституту продовжуються навчальні збори з громадянами України за програмою підготовки офіцерів запасу.

Під керівництвом командування зборів, досвідчених науково-педагогічних працівників і командирів підрозділів, майбутні офіцери впевнено опановують військові знання за своїми спеціальностями, а також засвоюють бойовий досвід підрозділів Збройних Сил, набутий у ході антитерористичної операції на сході нашої держави.

Із метою забезпечення високої якості підготовки офіцерських кадрів, здатних ефективно виконувати службові обов’язки відповідно до посадового призначення, а також набуття ними практичних навичок застосування підрозділів радіаційного, хімічного і бактеріологічного захисту 2 серпня 12 студентів під керівництвом доцента кафедри тактики та загально-військових дисциплін, підполковника А. Зінчика, відбули до військової частини А3814.

Ще дві навчальні групи кафедри військово-технічної підготовки відбули для проведення практичної складової навчального збору до однієї із військових частин м. Васильків, де опанують навички на зразках техніки автоматизованого управління радіотехнічними засобами протиповітряної оборони, які знаходяться на озброєнні Збройних Сил України.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024