Новини

 

Лілія Гриневич проінспектувала пункт тестування на базі КНУ

03.08.2017

Ранок 03 серпня 2017 року видався неймовірно спекотним: і справа не тільки в літньому сонці, а ще й у тестуванні ЗНО, яке мали складати вступники ОКР магістр за спеціальністю «Право». Один із 75 пунктів тестування було відкрито й на базі КНУ імені Тараса Шевченка.

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич особисто проінспектувала пункт складання ЗНО при Університеті. Під час огляду проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров не лише інформував Лілію Гриневич про етапи підготовки приміщень КНУ до складання вступниками ЗНО, але й висвітлював окремі факти щодо історії корпусів, на базі яких проходитимуть випробування.

Доки міністр проводила моніторинг, студенти нетерпляче очікували початку тестування, до якого ретельно готувалися. По завершенню інспекції Лілія Гриневич відповіла на запитання представників ЗМІ й акцентувала увагу на тому, що процес тестування при вступі на ОКР магістра дозволяє забезпечити Україну юристами найвищої якості, а також цілком відповідає європейським традиціям навчання у вищій школі.

На продовження зустрічі Вадим Карандій, директор Українського центру оцінювання якості освіти, поінформував присутніх щодо розрахунку витрат на проведення такого виду ЗНО.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024