Новини

 

Студзагони ремонтують гуртожитки КНУ!

31.07.2017

Літня пора – це не лише час для вступної кампанії, сесійних та екзаменаційних випробувань, а потім – подорожей і відпочинку. Для декого це нагода поліпшити умови проживання в Студмістечку КНУ й водночас покращити власне фінансове становище.

Зокрема, рада Студмістечка КНУ вирішила цього року зініціювати створення будівельних загонів із числа небайдужих студентів, оскільки подібна діяльність сприятиме відповідальному ставленню студентства до місця, де житимуть під час навчання.

Будівельні загони КНУ, сформовані зі студентів Інституту філології, Навчально-наукового центру «Інститут біології та медицини» і Факультету інформаційних технологій, розпочали ремонтні роботи від 03 липня, проте набір до загонів іще триває. Особливо старанно, зі слів керівництва Студмістечка КНУ, працюють філологи, проте й інші студенти не пасуть задніх.

Наразі силами будзагонів облагороджують інтер’єри гуртожитків № 13 і 15, що розташовані на території Студмістечка КНУ. Проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В`ячеслав Шамрай, керівництво Студмістечка КНУ й співробітники Центру комунікацій, а також голова Студентського парламенту Університету Станіслав Гречка проінспектували хід ремонтних робіт, а також обговорили в ході перевірки подальші кроки з удосконалення умов проживання студентів.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024