Новини

 

Поселення до Студмістечка КНУ: оновлені правила!

31.07.2017

31 липня 2017 року під час зборів із питань поселення студентів до гуртожитків Студмістечка КНУ присутні обговорили найактуальніші питання.

 

Участь у роботі зборів узяли проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай, голова Студентського парламенту Університету Станіслав Гречка, заступниця голови Профкому Вікторія Щербина, в. о. директора студмістечка Ірина Лібак та активні представники студентської спільноти.

Проректор висвітлив інформацію щодо проблемних і суперечливих аспектів, які можуть виникати в процесі поселення. Зокрема, В’ячеслав Шамрай наголосив, що в 2017 році через особливості роботи оновленої ЄДЕБО у адміністрації ВНЗ відсутня можливість виявляти фактичну кількість студентів, які потребують поселення. Як і раніше, пільгові категорії вступників користуються правом першочергового поселення в гуртожитки, а от розподіл місць поміж студентами ОКР бакалавра й магістра відбуватиметься згідно з колегіальним рішенням інститутських і факультетських комісій із поселення, у межах виділеної їм квоти.

Також проректор нагадав присутнім про необхідність особистого спілкування зі всіма вступниками, що допоможе оперативно виявляти фактичні потреби в поселенні. На підставі одержаних даних формуватимуться щоденні звіти-зіставлення кількості виданих направлень для поселення й числа поселених у гуртожитки. Загалом, поселення планується провести в 2 етапи: до 11 серпня 2017 року – основне число вступників, до 28 серпня – поселення абітурієнтів із числа додатково зарахованих чи переведених.

В. о. директора студмістечка Ірина Лібак ознайомила присутніх із суттєвими змінами умов (аспекти оплати, пролонгації й термінів дії), викладених у цьогорічному Договорі на проживання.

Наостанок проректор В’ячеслав Шамрай закликав усіх присутніх бути чуйними й уважними до запитів усіх вступників, щоб максимально задовольнити потреби абітурієнтів у житлі на час навчання в Університеті.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024