Новини

 

Приймальна комісія КНУ звітує про роботу

26.07.2017

Під час чергового, уже сьомого засідання Приймальної комісії КНУ присутні обговорили нагальні аспекти Вступної кампанії-2017 та вирішили низку важливих фінансових, навчальних і наукових питань.

Відповідно до регламенту, участь у роботі зборів брали Голова Приймальної комісії, ректор КНУ Леонід Губерський, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров, проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай, директори інститутів КНУ, декани факультетів та інші співробітники КНУ.

Андрій Креневич ознайомив колег із поточним плином Вступної кампанії-2017, а також висвітлив низку дискусійних аспектів, що потребували нагального обговорення й розв’язання.

Очільники структурних підрозділів КНУ доповіли про ситуацію із зарахуванням вступників на місця державного замовлення з числа рекомендованих до зарахування за результатами співбесіди на ОС Бакалавр.

Декан юридичного факультету Іван Гриценко довів до відома присутніх інформацію щодо затвердженого списку осіб, допущених до проходження єдиного фахового випробування у вигляді ЗНО за спеціальнсітю 081 «Право» за ОС Магістр.

У робочому порядку було обговорено питання переведення та поновлення на навчання, подані керівниками відповідних структурних підрозділів.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024