Новини

 

Курсанти ВІКНУ небайдужі до дитячих життів

03.07.2017

З часу проведення АТО на сході України у національній  дитячій спеціалізованій лікарні  «Охматдит» виникла гостра проблема гостра нестачі постійних донорів.

 Сьогодні дитяча лікарня потребує допомоги, адже донорська кров  залишається життєво необхідною в багатьох випадках порятунку дитячих життів. Тому дитячий медичний центр звернувся за допомогою до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка для вирішення невідкладної проблеми.

Небайдужими стали курсанти військового гуманітарно-лінгвістичного факультету Військового вишу: Олександр Шкроботько, Сергій Квич та Павло Вітязь.

«Гордість та честь переповнює, коли знаєш, що хоч якось можеш допомогти в порятунку дитячого життя» - наголошують курсанти.

Лікарі національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» висловлюють вдячність керівництву Військового інституту за чуйних курсантів  та закликають приєднатися до доброчинної справи.

Керівництво Військового інституту високо оцінило добровільну ініціативу  курсантів, кожен з військовослужбовців-донорів отримав додаткову відпустку.

 Дарія Маркевич, курсант ВІКНУ

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024