Новини

 

«Молодим талантом року» стала студентка ІЖ – Марієтта Вейс

13.06.2017

8 червня 2017 року відбулася  XIV церемонія нагородження переможців конкурсу

«Фаворити Успіху». 

На 14-й церемонії нагороди отримали понад 80 торгових марок товарів і послуг, столичних закладів, ЗМІ, а також нові зірки українського шоу-бізнесу. 

Нагороду отримала й студентка Інституту журналістики, молода співачка Marietta Ways. Вона здобула перемогу в номінації «Молодий талант року». Справжнє ім’я співачки – Марієтта Іванова. Вона заступниця Голови Студентського парламенту Інституту журналістики.

«Насправді я була дуже вражена, коли отримала повідомлення про те, що мене запрошують на вручення премії, тому що я перемогла в номінації «Молодий талант року». 7 років я була в цій номінації і, нарешті, експертне журі, зірки й шанувальники оцінили мою роботу. 8 червня відбувся концерт у «Freedom Hall», де мені вручили нагороду за 2016 рік. Я вийшла на сцену зі своєю піснею «Прощавай». На церемонію прийшло багато зірок та відомих людей. Було надзвичайно цікаво…» – поділилася враженнями Марієтта.

Конкурс «Фаворити Успіху» з 2003 року щорічно вивчає суспільні переваги з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних і найбільш рекомендованих торгових марок товарів і послуг, столичних закладів, а також найяскравіших діячів шоу-бізнесу.

 

Прес-центр ІЖ

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024