Новини

 

Військові юристи звітують

09.06.2017

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка 8 червня 2017 року відбувся одноденний збір з керівниками юридичних служб Міністерства оборони України та Збройних Сил України.

Метою проведення зазначеного заходу було підбиття підсумків роботи юридичних служб за перше півріччя 2017 року, вирішення проблемних питань організації правової роботи в органах військового управління та підпорядкованих їм військових частинах, закладах, установах та організаціях і територіальних юридичних підрозділах, а також надання практичної допомоги та обмін досвідом.

На зборі обговорювались питання підготовки військових юристів у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського.

Відкриваючи зустріч,директор Юридичного департаменту Міністерства оборони України полковник юстиції Валерій Коваль наголосив, що цей методичний збір проводиться щороку з метою покращення правової роботи та зазначив, що в майбутньому плануються проводитись аналогічні збори різних форматів із залученням суддівського, прокурорського та адвокатського корпусів.

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024