Новини

 

Збірні Військового інституту відзначилися у перетягуванні канату

01.06.2017

У Національному комплексі «Експоцентр України» міста Києва відбувся  чемпіонат України з перетягування канату — 2017. У змаганні взяли участь команди з різних міст України, студентські збірні та спортивні клуби.

Від Збройних Сил України виступали команди Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації НТУУ «КПІ», Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова та військовослужбовці зі 101-ї бригади охорони Генерального Штабу ЗС України. В змаганнях брали участь чоловіки і жінки-військовослужбовці ЗСУ.

У напруженій боротьбі чоловіча збірна Військового інституту проявила згуртованість та мужній характер, зайнявши 4 місце у загальному заліку (2 місце серед збірних команд військовослужбовців). Для жіночої збірної ВІКНУ ці змагання стали черговим випробуванням стійкості та фізичних можливостей.

"Погода була дуже спекотною, це впливало на самопочуття спортсменів і  ускладнювало виступ команд. Але дякуючи нашим хлопцям, які допомагали дівчатам підказками, веселили і підбадьорювали, ми впоралися і показали достойний результат", поділилася враженнями учасниця змагань курсант Дар’я Мяшкур.

Море емоцій надало курсантам потужний заряд бадьорості та впевненості у власних силах на майбутнє. Здобутий досвід допоможе членам збірних команд краще реалізовувати свій потенціал та впевнено перемагати.

 

Катерина Климченко, курсант
Богдана Дереш, курсант

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024