Новини

 

Нобелівський лауреат виступить в ІМВ

25.05.2017

26 травня 2017 року о 09:40 у залі Вченої ради Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться виступ Нобелівського Лауреата з економіки Вернона Л. Сміта на Міжнародній науково-практичній конференції «Вплив Реформації на державотворення та економічний розвиток».

Американський вчений став лауреатом Нобелівської премії з економіки у 2002 році за новаторську роботу в галузі експериментальної економіки. Він є професором економіки і права в Економічному науковому інституті Університету імені Чепмена (США). Отримав ступінь доктора філософії (PhD) в економіці Гарвардського університету, є одержувачем численних нагород.

Вернон Л.Сміт є почесним членом Американської економічної асоціації та лауреатом премії імені Адама Сміта, автором понад 300 статей і книжок із теорії капіталу, фінансів, економіки природних ресурсів та експериментальної економіки. Результати його досліджень були представлені у різноманітних популярних ЗМІ, зокрема у Wall Street Journal, New York Times, Forbes, Financial Times та ін.

Доктор Сміт є членом Національної Академії Наук США (National Academy of Sciences), почесним членом Асоціації економетричних наук (Econometric Society), Американської асоціації сприяння розвитку науки та Американської академії мистецтв і наук.

Під час виступу відбудеться також презентація книги «Реформація: успіх Європи і шанс для України», що була написана за участю Вернона Л.Сміта та колективу авторів із 5 країн світу.

Вернон Л.Сміт на сьогодні він є одним із кращих економістів світу згідно міжнародного рейтингу IDEAS.

Участь можлива за умови реєстрації: https://goo.gl/NMXk0d.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024