Новини

 

Хочете в півфінал – не жартуйте про журі…

06.12.2006
Друга чвертьфінальна гра команд КВН за Кубок ректора Київського університету відбулась 5 грудня 2006 року. За вихід у півфінал боролися команди чотирьох факультетів: філософського “Друга зміна”, юридичного “Вне закона”, біологічного “К. Н. біс”, соціології і психології “Основний інстинкт”.

Після першого ж конкурсу лідерські позиції зайняла команда “Вне закона”, отримавши від журі 4, 75 бала та “Основний інстинкт” – 4, 5. Під час розминки на сцені панувала надзвичайно напружена атмосфера. Філософи злісно допитувалися чому вони навчаються в другу зміну, соц-психи перевіряли, що відомо учасникам про тварин, оскільки їхня команда точно знає, що курка Ряба знесла яйце, а Годзилла – половину Токіо. Словом, під тиском таких от запитань в одного з учасників команди юридичного факультету здали нерви і він зізнався у скоєнні злочину та попросив допомоги: “Убив таргана. Допоможіть заховати тіло”, - лунало з вуст розгубленого юриста.

На разі не відомо, що саме вплинуло на журі, але вбивцю тарганів не покарали. Більше того, його команду оцінили найвищим балом. (Для тих, хто за КВНськими баталіями спостерігає рідко нагадую, що за розминку найвищий бал – 4). “Основний інстинкт”, продемонструвавши свої знання в галузі зоології, та кмітливість теж отримали 4 бали.

З домашнім завданням юристи та соц-психи також впоралися на відмінно, але 0,25 сотих переваги юристів у першому конкурсі, вивели їх на перше місце з результатом 13,75 бала. “Основний інстинкт” зайняв другу позицію. Їхній результат 13, 5.

Не пощастило цього разу філософам, їхні КВНські здібності журі оцінило в 11,75. Мабуть, даремно вони в другому конкурсі заявили, що Камедіклаб їх достав, адже склад журі, за винятком, його голови Андрія Джеджули, є учасниками Камеді. Біологи нічого подібного не говорили, але отримали всього лише 11, 25.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024