Новини

 

Дискусія про Трампа й лідерство у КНУ

28.04.2017

28 квітня 2017 року в аудиторії 329 Головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася відкрита лекція Метью Квазіборські, директора Європейських інституцій «The Fund for American Studies». Доповідь Метью було присвячено темі «Трамп і лідерство.

Досвід перших днів правління».

Варто зазначити, що успішний досвід співпраці Метью Квазіборські й Відділу академічної мобільності КНУ було започатковано з минулого року, але кожна нова подія від харизматичного лектора – особлива.

Нововведенням зустрічей у 2017 році стало те, що виступи й спілкування Метью з аудиторією відтепер не супроводжуються синхронним перекладом, що має за мету підвищення ролі й місця англомовного спілкування в університетському середовищі.

Упродовж зустрічі Метью Квазіборські вдало поєднував суто інформаційні виступи з коментарями до слайдів презентації, трансльованих відеозаписів та уривків журналістських репортажів із Трампом у головній ролі. Водночас Метью активно залучав аудиторію до обговорення, спонукав присутніх до осмислення й дискусії щодо ключових характеристик знакової постаті Дональда Трампа.

Головними заувагами щодо лідерського досвіду самого Трампа й команди, яка стоїть за ним, стало формування уявлення про те, що:

  • Дональд Трамп – непередбачуваний, проте вольовий, рішучий і сильний лідер, не позбавлений харизматичності й навіть певного шарму;
  • Трамп не тільки публічна особа й відомий бізнесмен, це давно відомий і популярний бренд, що мав успіх у президентських перегонах, оскільки Трамп як лідер здатен вибудовувати переможну стратегію поведінки;
  • лідерська поведінка Дональда Трампа побудована на вмінні спонукати свою команду досягати, здавалося б, абсолютно недосяжних і фантастичних цілей.

Наостанок Метью Квазіборські щиро подякував присутнім за увагу й участь у дискусії та побажав особисто кожному перейняти у Трампа вміння прораховувати будь-яку ситуацію на декілька кроків наперед.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024