Новини

 

Українсько-литовська співпраця

24.04.2017

Відповідно до Плану спільних заходів Міністерства культури України та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» у листопаді 2016 року – квітні 2017 року було проведено ІІ Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя».

Конкурс проводився серед учнів і студентів України та Литовської Республіки і мав на меті сформувати у молоді активну життєву позицію, готовність брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні, популяризувати ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні, Литві та світі, підвищити значущість ідеї єдності дружніх країн заради миру та майбутнього.

Другий завершальний тур конкурсу було проведено 18 квітня 2017 року за участю міжнародного організаційного комітету в стінах Головного навчального корпусу  Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Почесне журі визначило переможців і призерів конкурсу.

До складу журі ввійшли представники Міністерства культури України, Посольства Литви в Україні, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», лікувальних закладів міста Києва, засобів масової інформації, громадські діячі тощо.

Церемонія урочистого нагородження переможців і призерів конкурсу відбудеться в Посольстві Литовської Республіки в Україні 5 травня 2017 року за участю організаторів конкурсу та почесних гостей. 

Зі списком переможців можна ознайомитися за посиланням – http://sds.in.ua/2017/04/viznacheno-peremozhciv-i-prizeriv-ii-mi/

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024