Новини

 

ECONOMICS-2017

21.04.2017

25-26 квітня 2017 року на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройде «ECONOMICS» – захід присвячений працевлаштуванню студентів та випускників.

Подію організовано Сектором працевлаштування студентів та аспірантів, адміністрацією і студентським  самоврядуванням економічного факультету  Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

На всіх охочих з 10:00 до 16:00 години чекатиме виставка роботодавців, серед яких генеральні партнери заходу Deloitte та ProCredit Bank. В «ECONOMICS» участь візьмуть такі провідні компанії: ЕY, KPMG, PwC, Kreston GCG, Національний  банк України, Roland Berger, L’ORÉAL, Vodafone, British American Tobacco, Procter&Gamble, JTI, Citibank, Auchan, Служба зовнішньої розвідки, ACCA,  Civitta, Імперіал груп, SAP, МDМ, Ageless, AIESEC, English Prime, Multiplex, UGEN.

Усі присутні потраплять на презентацію програм і стажувань і матимуть нагоду відвідати лекторій від успішних спікерів, які завітають на захід і розкажуть про можливості розвитку в сфері фінансів.

Серед переваг: фотозона, розіграші, призи і, звісно, цікаві знайомства!

Якщо ви не уявляєте свого життя без економіки? Аудит, фінанси для вас не просто слова? Мрієте керувати банком або ж власним Стартапом? Знайдіть можливість реалізувати себе як професіонала та отримати омріяну роботу в топовій компанії на заході «ЕCONOMICS». 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024