Новини

 

Відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит»

07.04.2017

4-6 квітня 2017 р. на економічному факультетівідбувся фінальний етап ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит».

Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 137 студентських наукових робіт, що надійшли з 72 вищих навчальних закладів України. До складу галузевої конкурсної комісії, сформованої за поданнями ВНЗ, входило 35 провідних науково-педагогічних працівників з 19 ВНЗ  України, у т. ч. представники економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

За результатами заочного етапу Конкурсу 15 березня 2017 року галузевою конкурсною комісією претендентами на перемогу були визначені та запрошені до участі у підсумковій науково-практичній конференції 54 автори 44 студентських наукових робіт.

На науково-практичній конференції 4-6 квітня 2017 р. виступило 48 студентів з 35 ВНЗ України. У роботі галузевої конкурсної комісії, що здійснила оцінювання виступів студентів, взяли участь 30 провідних науково-педагогічних працівників.Оцінювання виступів проводилося кожним членом галузевої конкурсної комісії за 100 бальною шкалою із наступним виведенням середнього балу. Рейтинг учасника визначався сумою балів заочного оцінювання роботи та балів за виступ.

За результатами роботи галузевої конкурсної комісії:

  • 8 студентів нагороджено дипломами І ступеня;
  • 12 студентів нагороджено дипломами ІІ ступеня;
  • 19 студентів нагороджено дипломами ІІІ ступеня.
  • 9 студентів нагороджено грамотами.

Під час урочистого закриття Конкурсу переможців та призерів привітали заступник голови галузевої конкурсної комісії, завідувач кафедри фінансів КНУ імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук, професор Лютий Ігор Олексійович, заступник декана з наукової роботи економічного факультету, професор кафедри економічної теорії, макро- і мікроекономіки, доктор економічних наук, професор Ігнатюк Анжела Іванівна, член галузевої конкурсної комісії, доктор економічних наук, професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування, декан фінансово-гуманітарного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Боголіб Тетяна Максимівна.

Виступаючі висловили відзначили необхідність проведення таких наукових заходів з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання та активізації науково-дослідної роботи студентів.

У свою чергу, учасники фінального етапу Конкурсу разом з представниками своїх ВНЗ подякували організаторам Конкурсу за теплий прийом та проведення інтелектуальних змагань на принципах об’єктивності, науковості й творчої спрямованості.

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та бажаємо творчих успіхів, перспектив, та професійного зростання в ім’я процвітання незалежної України!

Прес-центр

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024