Новини

 

Розпочалася виставка «Освіта та кар’єра – 2017»

06.04.2017

6 квітня 2017 року у приміщенні  Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім»  розпочалася міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2017». Традиційно участь у цьому заході бере і Київський національний університет

імені Тараса Шевченка.

Цього року виставка принесла Університету не лише нагороди, серед яких: Гран-прі у номінації «Розвиток студентського самоврядування у вищому й навчальному закладі» та почесне звання «Лідер вищої освіти», а й нові партнерські зв’язки та знайомства.

Так, проректор з науково-педагогічної роботи В’ячеслав Шамрай, який безпосередньо був присутній на офіційному відкритті, познайомився із Президентом Варненського Університету Менеджменту (Болгарія) Тодором Радевим. Пан Тодор є давнім шанувальником Шевченкового університету і завжди хотів, щоб український і болгарський вищі навчальні заклади розвивали ділові стосунки та тісно співпрацювали. На запрошення В’ячеслава Вікторовича Тодор Радев відвідав Червоний корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де в дружній обстановці було обговорено деталі майбутнього співробітництва.

На сьогодні виставка «Освіта та кар’єра» є найбільшим заходом в Україні, присвяченим вищій освіті в Україні і надає змогу всім охочим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ.

Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей, відвідувачі матимуть можливість прослухати тематичні семінари і презентації, що проводять представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Виставка триватиме до 8 квітня.

Запрошуємо старшокласників, студентів і батьків до стенду Київського національного університету імені Тараса Шевченка, що знаходиться на першому поверсі.

Години роботи:

6-7 квітня 2017 року  з 11.00 до 18.00

8 квітня 2017 року з 11.00 до 17.00.

Вхід вільний.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024