Новини

 

Кубок декана факультету соціології

03.04.2017

2 квітня 2017 року в Спорткомплексі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося спортивне свято присвячене 26-річчю факультету соціології.

Спортивний захід організований завдяки декану факультету соціології А.П. Горбачику, викладачу кафедри фізичного виховання та спорту, бронзовому призеру Олімпійських ігор С.К. Ковальчук і голові спортивного департаменту факультету соціології Т. П. Заєць.

 У рамках свята відбувся «Кубок декана» з футзалу серед хлопців, а також товариська зустріч з волейболу серед дівчат між збірними факультетів соціології та інформаційних технологій. По закінченню змагань нагородження переможців та номінантів проводили декан факультету соціології А. П. Горбачик, заступник декана з наукової роботи та міжнародних зв'язків В.І. Жуков.

У фіналі Кубку з футзалу зустрілися команди «Бджоли» (1 курс), «Апеляція» (3 курс) та команда «Випускників». У запеклій боротьбі перемогу здобула команда «Випускників». Друге місце посіла команда «Апеляція». 3-тє місце посіла команда «Бджоли». Склад команди-переможниці: М. Булатевич, О. Васіл’єв, В. Капустян (капітан), І. Кушерець, М. Сукачев, О. Харбар.

«Кращим гравцем» Кубку був визнаний студент 3-го курсу Д. Литвинчук, «Кращим бомбардиром» став випускник І. Кушерець, «Кращим воротарем»  – випускник М. Сукачов.

Всі команди були нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками. Команда-переможець була нагороджена перехідним кубком.

У товариській зустрічі з волейболу серед дівчат перемогу здобула збірна факультету соціології, що виграла з рахунком 15:12 у третій партії. Склад команди-переможниці: В. Боюс, Д. Вільхова, Д. Деркач, О. Какаранзе, Н. Салобута, М. Тарандюк. У номінації «Кращий гравець» у команді факультету соціології нагороду дістала Д. Деркач.

Центр комунікацій

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024