Новини

 

Хакатон «Data Science + Machine Learning + Artificial Intelligence Hackathon in e-Health and Open Data fields»

30.03.2017

20-21 травня 2017 року на факультеті комп'ютерних наук та кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройде масштабний хакатон на тему: «Data Science + Machine Learning + Artificial Intelligence Hackathon in e-Health and Open Data fields».

Дводенний хакатон, ряд подій і студентських конкурсів проводиться під егідою ACM Ukrainian Chapter у рамках Ukraine ACM Celebration of Women in Computing і присвячений Дню Народження факультету комп'ютерних наук та кібернетики і Дню Науки.

До участі запрошуються як фахівці, так і початківці у сфері Data Science з метою навчання та обміну досвідом.

На хакатоні будуть присутні експерти й ментори у галузях кардіологія, електрокардіографія; Data Science, Machine Learning, Artificial Intelligence; обробка даних, аналіз даних, бізнес аналітика; wearable hardware devices & sensors; бізнес, маркетинг та ін.

Хакатон присвячений таким темам:

  • e-Health – аналіз стану здоров’я з метою своєчасного або завчасного виявлення відхилень та прогнозування майбутнього стану, а також допомога у критичних ситуаціях (втрата свідомості, потреба термінової допомоги, важкодоступний пацієнт тощо) через моніторинг серцево-судинної системи за допомогою сенсорів (wearable devices, мобільний електрокардіограф тощо), аналіз знятих заздалегідь або в реальному часі електрокардіограм і таке інше.
  • Open Data – аналіз відкритих (наприклад, державних) джерел даних методами Data Mining з метою виявлення нової корисної інформації, залежностей та зв’язків, розробка інтелектуальних засобів аналізу.

Мета хакатону:

  • надати платформу для ефективного обміну досвідом і навчання через вирішення практичних задач;
  • підвищити обізнаність учасників у галузях Data Science, Machine Learning, Artificial Intelligence;
  • створити прототип системи або продукту у зазначених напрямках хакатону та презентувати його потенційним інвесторам і журі;
  • популяризувати комп’ютерні науки та наукомісткі проекти у сфері обробки даних, машинного навчання та штучного інтелекту.

Сторінка події у соціальній мережі – https://www.facebook.com/events/271295169950587/.  

Реєстрація учасників є обов’язковою: https://goo.gl/forms/VA1lZVRIh3SqIiw32.

Разом будуймо наше майбуття!

Hack 'n' Roll it!

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024