Новини

 

Підписано Меморандум між КНУ і «Кавказьким домом»

29.03.2017

28 березня 2017 рокувідбулося підписання Меморандуму про співробітництво у сфері науки і освіти між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка і Центром культурних взаємозв'язків «Кавказький дім» (Тбілісі, Грузія).

Проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) Петро Бех зазначив, що Меморандум про співпрацю – це ще один крок до спільних проектів між грузинськими й українськими освітянами і науковцями: проведення наукових досліджень і публікація їх результатів; організація конференцій, семінарів, круглих столів; підготовка фахівців у сфері геополітичних досліджень.

Директор Центру культурних взаємозв'язків «Кавказький дім» Георгій Канашвілі зауважив, що Меморандум передбачає участь у конференціях, семінарах студентів. Також студенти зможуть брати участь в дослідницькій роботі, зокрема їх залучатимуть до збору, обробки й аналізу первинної інформаціїгеополітичного і політико-географічного змісту.

Завідувач кафедри країнознавства та туризму географічного факультету КНУ Ольга Любіцева переконана, що співпраця між Шевченковим Університетом та Центром культурних взаємозв'язків «Кавказький дім» буде плідною. «Георгій Канашвілі уже встиг  прочитати лекцію на географічному факультеті, а попереду ще багато цікавих заходів»,– зазначила вона. 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024