Новини

 

Наші спортивні успіхи

23.03.2017

Футбол

Студент І курсу магістратури механіко-математичного факультету Олексій Кравченко у складі команди «Полісся» став переможцем Меморіалу Миколи Кирсанова з футболу.

Бажаємо успіхів у навчанні  та нових перемог у спорті!

Шахи

Збірна команда викладачів КНУ з шахів у складі представників механіко-математичного факультету: Самойленка В.П., Пришляка О.О., Петрової Т.О., впевнено перемогли команду Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Команда КНУ посіла перше місце в змаганнях з шахів серед професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІVр. а., що розташовані на території Голосіївського району м. Києва.

Футзал

21 березня 2017 р. у приміщенні спортивного комплексу Національного університету харчових технологій пройшли змагання з футзалу серед збірних команд професорсько-викладацького складу ВНЗ III-IV р. а.,  розташованих на території Голосіївського району.

Збірна команда викладачів КНУ в складі представників кафедри фізичного виховання   Сахарова К., Крамаренка В., Давиденка М., Мороза В., Гопанчука О., Воронкова К., Здоренка С., а також Батрименка О. (філософський ф-т), Широкова Б. (ННІ «Інститут геології») посіла третє місце.

Прес-центр

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024