Новини

 

У КНУ розпочався другий модуль інформаційно-ознайомчого курсу Україна-НАТО

23.03.2017

22 березня 2017 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка розпочався другий модуль інформаційно-ознайомчого курсу з євроатлантичної інтеграції. Курс організовано за підтримки Програми професійної підготовки Україна-НАТО і під патронатом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Інформаційно-ознайомчий курс Україна-НАТО спрямований на підвищення професійного рівня співробітників міністерств та відомств, а також Апарату РНБО і Верховної Ради.

Керівник підрозділу взаємодії з НАТО Секретаріату Кабінету Міністрів України Олексій Генчев зауважив, що цей курс не просто освітній захід з питань міжнародної безпеки, а елемент платформи державних фахівців, які формуватимуть безпекову політику України у відповідності до стандартів НАТО.

Другий модуль зазначеного курсу, слухачами якого є понад 100 осіб, складається з лекцій «Демократичні відносини між цивільними та військовими у принципах та практиці», «Відповідальність мати контроль – парламент та громадське суспільство в інформаційному сторіччі», «Ефективне управління та інтеграція безпеки й оборони», «Розуміння стандартів і політики НАТО» та «Управління оборонними ресурсами».

 

Першоджерело

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024