Новини

 

Ректор зустрівся з корейською делегацією

20.03.2017

17 березня  КНУ імені Тараса Шевченка відвідала корейська делегація. Очолив її  заступник Міністра освіти з питань вищої освіти Республіки Корея пан Сонг Гін Бе. Відбулася зустріч з ректором університету Леонідом Губерським.

У ній взяли участь:  консул Республіки Корея в Україні пан Шин Кю Хо,  директор департаменту міжнародних зв’язків Міністерства освіти Республіки Корея пан  Кім Чон Хонг.

З української сторони були присутні проректор з міжнародних зв’язків Петро Бех та начальник відділу міжнародного співробітництва Андрій Кравченко

Леонід Губерський зазначив,  що КНУ уклав угоди  з сімома корейськими університетами. «Здебільшого співробітництво ґрунтується на забезпеченні мовної підготовки студентів, тому варто працювати над розширенням співпраці. Налагоджувати зв’язки між природничо-науковими школами, що є  досить потужні в університеті», – сказав ректор.

Пан Сонг Гін Бе підкреслив, що оскільки рівень освіти в Україні досить високий, корейська сторона також зацікавлена у співробітництві, що не буде обмежуватися лише вивченням корейської мови. «Географічно ми знаходимося далеко одне від одного, проте ми досить тісно співпрацюємо і відстань – не перешкода для цього» – зауважив заступник Міністра й пообіцяв  докласти всіх зусиль для поглиблення співпраці між КНУ  та корейськими університетами.

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024