Новини

 

Україна-Корея: спільні пошуки популяризації та модернізації країн

20.03.2017

16 березня 2017 року Посольство Республіки Корея в Україні організувало в Інституті філології Форум із політики публічної дипломатії. У Форумі взяли участь: проректор Петро Бех, заступник директора Інституту філології Сергій Скрильник, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг Гу, представники корейських організацій, компаній, студенти-кореїсти і викладачі Інституту філології.

Під час Форуму відбулася презентація плану маркетингової економіки України. Корейські представники висловили бажання всіляко допомагати нашій країні, радили як збільшити прибутки, зробити модернізацію та як максимально індустріалізувати державу.

Ключовою темою Форуму стала дипломатія між Кореєю та Україною. Учасники обговорювали ситуації обох країн, акцентуючи увагу на тому, що вони мають спільні проблеми – хибні стереотипи. Асоціації, що формують книги та новини, є деформованими. Причиною цього є насамперед сусідство територіально більших країн – Росії, Китаю. Засновник волонтерської організації VANK закликав студентів боротися проти спотворення уявлення про свою країну, адже це гідність кожного громадянина і його обов'язок створювати позитивний імідж батьківщини.

У межах Форуму відбулася презентація Інституту Сковороди, під час якої було окреслено місію щодо популяризації України закордоном.

Проведена конференція, за словами студента Дмитра Андріанова, є корисною для обміну досвідом між країнами. Окрім цього, наголосив студент, масштабний план Кореї щодо допомоги модернізувати Україну, є надзвичайно цікавим. Також Дмитро Андріанов сказав, що на Форумі дізнався цікаві факти, зокрема те, що в Україні є схожа волонтерська організація, як VANK, що популяризує українську культуру по всьому світу.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024