Новини

 

Відкрилася виставка «Сучасні заклади освіти – 2017»

16.03.2017

16 березня 2017 року у Київському Палаці дітей та юнацтва розпочалася головна подія освітньої галузі України – Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти», у якій щорічно бере участь Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Не обійшлося без перемог і цього року – на офіційному відкритті Київський національний університет було удостоєно Гран-прі «Лідер вищої освіти України». Прийняв нагороду проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай.

Щодня на виставці, що триватиме до 18 березня, будуть присутні співробітники Центру комунікацій і приймальної комісії КНУ, які оперативно та в індивідуальному порядку проконсультують, дадуть відповіді на найнагальніші запитання щодо умов вступу, структури і діяльності факультетів та інститутів Університету тощо.

Крім того, відвідувачів чекатиме змістовна тематична програма, що включатиме конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю директорів і провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади і управління, практичних працівників галузі освіти, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних представництв, батьків, учнів, студентів і широкої громадськості.

Запрошуємо до нашого стенду усіх охочих: 16-17 березня з 10:00 до 18:00, 18 березня з 10:00 до 16:00.

Вхід вільний.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024