Новини

 

У КНУ розпочався «Практичний курс англійської мови» для державних службовців

15.03.2017

14 березня у залі засідань Вченої ради КНУ імені Тараса Шевченка відбулася прес-конференція з нагоди відкриття другої частини Проекту «Практичний курс англійської мови» для державних службовців та працівників міністерств та відомств України, які працюють у сфері безпеки оборони, що реалізується у партнерстві з PDP NATO Україна.

Другий рік поспіль Інститут післядипломної освіти КНУ імені Тараса Шевченка проводить навчальний курс з англійської мови. Минулого року у проекті навчалися співробітники 37-ми органів державної влади, в тому числі Адміністрація Президента, Міністерство оборони та Національна Гвардія. Цього року у навчанні беруть участь також співробітники Апаратів Верховної ради та Кабінету Міністрів. Навчання вже розпочали 32 групи (576 слухачів).

З вітальним словом до слухачів звернулися Ове Уруп-Медсен, керівник Програми професійної підготовки Україна-НАТО та Петро Бех, проректор з науково-педагогічної роботи університету.

Пан Ове висунув пропозицію створити координаційну раду з вивчення англійської мови, що була підтримана всіма присутніми.

Петро Бех зазначив, що врахувавши побажання та потреби слухачів та досвід минулого року,  університет вніс суттєві зміни, для покращення навчального процесу. Крім того слухачі отримали можливість поєднати аудиторне та онлайн навчання завдяки використанню креативної онлайн платформи Lingva.Skills.

Про особливості використання платформи для слухачів та викладачів у своєму виступі зазначив Станіслав Куценко, голова «Асоціації інноваційної та цифрової освіти», начальник головного управління територіального управління юстиції у місті Києві.

Досвідом участі у проекті поділилися Володимир Грабчак, начальник управління міжнародної діяльності Національної Гвардії України та Зоряна Кучма, заступник керівника Головного департаменту з питань економічної політики Адміністрації Президента України.

Поєднуючи досвід і методику викладання університету та допомогу Програми NATO PDР, нас очікує успіх на шляху поширення знання англійської мови серед державних службовців для обміну ідеями та співробітництва між Україною та світом.

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024