Новини

 

Учні Гребінківської гімназії знайомилися з Університетом

17.02.2017

9 лютого підготовче відділення приймало в стінах Червоного корпусу Університету учнів 10-х та 11-х класів, класного керівника та директора Гребінківської гімназії.

Гребінківська гімназія Васильківського району – один з найкращих навчальних закладів Київської області, орієнтований на розвиток профільного навчання для учнів сільської місцевості. Навчальний заклад дає змогу вихованцям здобути освіту понад державний освітній мінімум, здійснює науково-практичну підготовку обдарованої учнівської молоді. Щороку випускники гімназії успішно складають ЗНО, здобувають високі бали, перемагають у рейтингу під час вступу до вишів, у тому числі й до Шевченкового Університету.

Директор гімназії – Роман Засуха, вчитель історії, правознавства та захисту Вітчизни, випускник історичного факультету Університету. Тому й не дивно, що саме в свою Альма-матер він привіз вихованців.

Знайомство з вишем школярі розпочали з екскурсій до музеїв Університету, а потім відбулася зустріч і довготривала розмова з завідувачем Підготовчого відділення КНУ Іриною Ляшенко, деканом історичного факультету Іваном Патриляком та доцентом кафедри стародавнього світу та середніх років Юрієм Гоманом.

Час минув швидко, залишилися приємні емоції й сподівання, що ця мандрівка залишиться в пам’яті випускників Гребінківської гімназії. А ми незабаром чекаємо на мотивованих і добре підготовлених абітурієнтів, а відтак і студентів.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024