Новини

 

Вчені КНУ презентували в Ізраїлі проект інноваційних підходів діагностики раку

15.02.2017

Корпорація «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка» створювалась для реалізації масштабних інноваційних проектів. Виконання одного з таких задумів стало можливим завдяки отриманому першому європейському гранту в рамках Програми «ГОРИЗОНТ 2020» за напрямком «Дії Марії Склодовської-Кюрі» з теми «Використання наноматеріалів на основі вуглецю для тераностики».

Основною метою проекту є створення інноваційних підходів для багатофункціонального застосування вуглецевих наноматеріалів для діагностики і терапії раку.

У період з 3-го по 8-ме лютого керівник Наукового парку Віталій Чернюк і група науковців Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідали Ізраїль, де провели чергову звітну кампанію щодо виконання завдань проектного плану спільно з іншими учасниками створеного консорціуму.

У рамках свого візиту українська делегація вивчила досвід ізраїльських колег, а також встановила тісні контакти з відповідними науковими групами університетів у містах Тель-Авів та Аріель.

Також в ході візиту Віталій Чернюк провів окрему ділову зустріч, завдяки якій домовився про співпрацю у сфері розвитку інновацій з Романом Гольдом, що є партнером ізраїльської інвестиційної платформи JSCapital і головним редактором журналу про ізраїльські інновації IT Business Week. За результатами переговорів ізраїльська сторона висловила свою готовність інвестувати кошти в інноваційні проекти нашого Університету.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024