Новини

 

NASA ближче, ніж ти думаєш

13.02.2017

15 лютого о 18:30 у бібліотеці імені Михайла Максимовича розпочнеться лекція Ігоря Новікова на тему: «Які можливості відкривають перед студентами експоненційні технології».

Ігор Новіков є Послом Singularity University в Україні, керівником SingularityU Kyiv Chapter, організатором SingularityU Global Impact Challenge Ukraine 2017, топ-менеджером із десятирічним досвідом роботи в міжнародних компаніях (Allianz AG, МТС, VEMA Carbon). Брав участь у діяльності комерційних та некомерційних організацій у сферах рівноправного кредитування, прав людини, міжнародного розвитку, вуглецевої компенсації і сонячної енергетики. Закінчив Лондонську школу економіки і політичних наук. Випускник SU Executive Program 2016.

Лекція Ігоря Новікова – це унікальна можливість для студентів дізнатись:

  • про конкурс Global Impact Challenge, що вперше проводиться в Україні, переможець якого отримає стипендію на участь у найбільш інноваційній освітній програмі Global Solutions Program (GSP) в Singularity University, на кампусі NASA Ames Research Center;
  • про експоненційні технології та як вони формують наше майбутнє;
  • про можливість самотужки працювати над вирішенням глобальних проблем людства;

До слова, Singularity University (SU) – це аналітичний центр й освітня платформа, заснована Пітером Діамандісом (X -Prize Foundation) і Рейєм Курцвайлом (Google) у серці Кремнієвої Долини, на базі NASA Ames Research Center. 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024