Новини

 

Київський університет відсвяткував 62-річницю визволення України та 63-річницю звільнення Києва від німецько-фашистських загарбників

07.11.2006
На честь визначних історичних подій Великої Вітчизняної війни проти фашистських загарбників - звільнення України (жовтень 1944 року) та визволення Києва (6 листопада 1943 року), трудовий колектив Київського національного університету імені Тараса Шевченка організував ряд заходів.

На факультетах та інститутах відбулись урочисті заходи присвячені визволенню України та Києва від німецько-фашистських загарбників, у Науковій бібліотеці імені М. Максимовича проводилась виставка книг та періодичних видань “До 63-ої річниці визволення Києва від фашистських загарбників”, на філософському факультеті відбулось засідання Круглого столу Наукового товариства студентів на тему обговорення книги “Герої – освітяни і науковці України”.

Шостого листопада під мелодії духового оркестру відбулось покладання квітів керівництвом та ветеранами Київського університету до Пам’ятного знаку викладачам і студентам університету, загиблим у боях Великої Вітчизняної війни.

Також в цей день на засіданні Вченої ради Київського університету ректор Віктор Васильович Скопенко вручив Відзнаки Вченої ради ІІІ ступеня ветеранам-старійшинам: Ігорю Валентиновичу Бичку, Василю Михайловичу Катричу та Андрію Васильовичу Кулінічу.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024