Новини

 

Лютневі змагання з більярду

26.01.2017

Наближаються лютневі змагання з більярду у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Регламент проведення чемпіонату України з більярдного спорту серед студентів «Снукер», «Відьна піраміда», «Пул-дев’ятка (9-ball)»  (жінки, чоловіки).

Чемпіонат України з більярдного спорту серед студентів проводиться з метою:

  • сприяння розвитку студентського спорту у ВНЗ України;
  • залучення студентів ВНЗ України до регулярних занять спортом;
  • забезпечення подальшого росту майстерності спортсменів;
  • виявлення кандидатів до студентської збірної команди України для підготовки та успішного виступу в міжнародних змаганнях;
  • визначення кращих команд ВНЗ України для їх участі в міжнародних змаганнях.

Дати та місце проведення:

«Снукер»

Чемпіонат проводиться з 17 по 20 лютого 2017 року  в більярдному клубі  «Бінго», м. Київ, проспект Перемоги, 112.

«Вільна піраміда»

Чемпіонат проводиться з 13 по16 лютого 2017 року в більярдному клубі  «Авіатор» Національного авіаційного університету, м. Київ, проспект Космонавта Комарова, 1.

«Пул-дев’ятка (9-ball)»

Чемпіонат проводиться з 15 по 18 лютого 2017 року в більярдному клубі Національного університету фізичного виховання та спорту України, м. Київ, вул. Фізкультури, 1 к. 4.

Попередні заявки команд на участь у чемпіонаті подаються на електронну адресу організатора – директора ФСБУ з розвитку більярдного спорту (Пул, Снукер, Піраміда) у Вищих навчальних закладах України професора Безносюка Олександра Олексійовича: alexbeznosyuk@mail.ru, за 7 днів до початку змагань. До змагань допускаються команди, які підтвердили свою участь в установлений термін. Телефон для довідок: +380679073288.

Для участі у змаганнях до мандатної комісії в день приїзду подаються: іменні заявки з підписом та печаткою організацій, що відряджають з зазначенням медичного допуску до змагань, копія паспорту, студентський квиток, страхові поліси. 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024