Новини

 

Іноземні студенти КНУ святкували Новий рік

27.12.2016

21 грудня на Підготовчому відділенні для навчання іноземних громадян КНУ імені Тараса Шевченка відбувся Новорічний вечір. У ньому взяли участь студенти університету з різних країн світу: Азербайджану, Білорусі, Греції,  Грузії, Литви, Росії, Туркменістану, Туреччини, КНР, Королівства Марокко, Нігерії, Екваторіальної Гвінеї, Південної Кореї, Конго.

Студенти-іноземці вперше говорили з великої університетської сцени українською та російською мовами, вітали один одного з прийдешнім Новим 2017 роком, виконували українські та російські пісні, а також демонстрували свої національні пісні та танці.

З теплими привітаннями та побажаннями успіхів, здійснення мрій, добра та миру до студентів звернулися проректор КНУ з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) Петро Бех та в.о. завідувача Підготовчого відділення Олена Задорожна.

Гостям свята вручили новорічні сувеніри. А в гостях були - заслужена артистка Ленара Османова, вокальний ансамбль “AdLibitum” КНУКіМ, учні Київської гімназії східних мов №1, студія арабського танцю “Маріам”, студія індійського танцю “Накшатра”, співочий гурт народного ансамблю ІФ “Роксоланія”. В залі панувала  дружня, життєрадісна і, навіть, у дечому казкова атмосфера.

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024