Новини

 

Відбулася конференція трудового колективу КНУ

23.12.2016

 

 

22 грудня в Актовій залі Головного навчального корпусу відбулася конференція трудового колективу КНУ імені Тараса Шевченка.

Делегатами конференції від факультетів та підрозділів було 238 осіб. З них - 191 наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники (80 %), студенти – 15 осіб, інші категорії співробітників – 32 особи.

 На порядок денний конференції трудового колективу були винесені питання:

1.    Звіт ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Губерського Л.В. про роботу з лютого 2016 р. по грудень 2016 р.

2.    Обрання виборних представників до складу Вченої ради університету за поданнями конференцій (зборів) трудових колективів факультетів, інститутів, інших структурних підрозділів.

У своєму Звіті ректор всебічно проаналізував усі аспекти діяльності КНУ:

 освітню і методичну, науково-дослідницьку та міжнародну діяльність, а також

кадрову політику та фінансове, матеріально-технічне і адміністративне забезпечення діяльності найбільшого ВНЗ країни.

 Звіт ректора Леоніда Губерського у повному обсязі розміщений на сайті КНУ імені Тараса Шевченка, де з ним можкть ознайомитися усі бажаючі.

Звіт ректора на конференції був активно обговорений делегатами. Доповідач дав вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Конференція трудового колективу  прийняла постанову, якою схвалила Звіт ректора, а роботу визнала задовільною. Було прийнято рішення: доповідь та звіт ректора обговорити на зборах трудових колективів факультетів, інститутів та структурних підрозділів.

Конференція трудового колективу КНУ також проголосувала за обрання до складу Вченої ради КНУ Грабчук Галину Петрівну - заступника директора з науково-педагогічної роботи Інституту високих технологій, доцента кафедри супрамолекулярної хімії та Кузнецова Віталія Володимировича – завідувача кафедри гуманітарних та загально-правових дисциплін Інституту Управління державної охорони, доктора юридичних наук, професора.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024