Новини

 

Профорієнтаційна робота в ННІ «Інститут геології»

16.12.2016


        ННІ «Інститут геології» КНУ постійно проводить наполегливу профорієнтаційну роботу зі школярами.

12 грудня 2016 р. у День відкритих дверей до ННІ  «Інститут геології» завітало понад 40 учнів загальноосвітніх шкіл м. Києва. Були проведені екскурсії  для школярів м. Києва. Для учнів 9–10 класів ЗОШ  №197 було проведено тематичну лекцію «Мінеральні ресурси світу» на базі геологічного музею  за участі співробітників інституту доцентів Крочак М.Д. та Курило М.М.Ще одна екскурсія в музеї відбулася для  учнів 6–7 класів ЗОШ  №167.  Вони ознайомилися з історією геологічного розвитку нашої країни, особливістю геологічних процесів,  колекцією  зразків  рудних і нерудних  корисних копалин. 

Відвідувачі завітали до навчальних  аудиторій, ознайомились з роботою науково-дослідних і вимірювальних лабораторій Інституту, отримали ознайомчу інформацію про вступ до ННІ «Інститут геології» КНУ та особливості сучасних напрямів підготовки і  професій, що пов’язані з геологією та надрокористуванням.

Заступник директора ННІ «Інститут геології» доцент Шунько В. В.                                                                                                                                                                                                               Прес-центр

 

 

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024