Новини

 

“П’ятниця КВН це супер день!”

29.10.2006
(Команда факультету соціології та психології “Основний інстинкт”)

Якщо провести серед студентів нашого університету опитування, яка подія студентського життя, викликає у них найбільшу зацікавленість, то мабуть, у 80% випадків відповідь буде - КВН. Про це свідчить завжди переповнена актова зала Червоного корпусу та велика кількість “зайців”, які хочуть без білетів проникнути у заповітне приміщення та повболівати за своїх улюбленців. Не став винятком і цьогорічний фестиваль VII загальноуніверситетського чемпіонату КВН, який пройшов 27 жовтня 2006 року. Він зібрав 14 команд учасниць та переповнену залу їхніх вболівальників.

У фестивалі взяли участь команди як і ветерани КВНського руху, так і новачки. Загалом, фестиваль пройшов у наростаючому темпі, спочатку глядачам було не дуже цікаво та весело, а вже на середині та на при кінці гри шквал сміху не втихав.

Напрочуд вдало дебютувала команда філософського факультету “Шосте почуття” з талановито поставленою сценкою про політичні події на Україні. Команда біологів з новою назвою “К. Н. біс”, розповіла, що правильно потрібно не гризти, а облизувати граніт науки. Команда Інституту міжнародних відносин також змінила свою назву на “Гламур ВПШ”, яку вони самі розшифрували, як: “веселые, внушительные парни…и Шурик”. Сподіваємося, що зміна назви змінить на краще і гру команди.

Цікаві виступи були у географів та хіміків. Хлопці з команди хімічного факультету “Хімічна атака” виступили у ролі трьох мушкетерів, які їздили за підвісками королеви та парилися в бані.

Дуже талановито виступила команда факультету кібернетики “5, 50”, їхній номер можна справедливо назвати одним з найкращих у цьогорічному фестивалі. Оригінальними були економісти, які побудували свій виступ у віршованій формі, взявши за основу відому пісеньку “Если у вас нету тети”.

Як завжди прекрасно виступили юристи “Вне закона” та команда факультету соціології та психології “Основний інстинкт”. Передостанніми виступили цьогорічні володарі Кубку ректора команда Інституту філології “Схід-захід”. У своєму номері вони дали коротеньку, але точну характеристику своїм командам-колегам по КВНівському цеху. Цим двом хлопцям “богам КВН”, як вони себе називають, достатньо тільки вийти на сцену і сказати пару слів, як у залі вже починається істерика.

На жаль, у фестивалі не взяли участь чудові команди Військового інституту та Інституту журналістики. Але, загалом ті хто потрапив на цей фестивальний вечір не пожалкували – вони побачили по-справжньому талановиті виступи, та отримали море гарного настрою.

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024