Новини

 

Фінал "Кубка ректора" з футзалу

14.12.2016

 

13 грудня в Навчально-спортивному комплексі університету відбувся фінал «Кубку Ректора» з футзалу. Він традиційно завершує спортивні заходи календарного року.

 Основній грі передувала зустріч за третє місце між командами «Інституту міжнародних відносин» та факультету інформаційних технологій, основний час якої закінчився за нічийного рахунку – 2:2.

 У серії ж післяматчевих шестиметрових ударів перемогу з рахунком 7:6 святкувала команда факультету інформаційних технологій.

 У матчі за перше місце зустрілися команди економічного та філософського факультетів, в якій перемогу з рахунком 9:0 святкували економісти.

Кращим воротарем турніру виявився Андрійчук Олексій(філософський ф-т), кращим бомбардиром став Сінькевич Валентин(економічний ф-т), кращим гравцем турніру було визнано Горщинського Владислава(ІМВ), а приз глядацьких симпатій отримав Артюх Дмитро(ФІТ).

 Нагороджували призерів і номінантів змагань декан факультету інформаційних технологій Тесля Ю.М. та дворазова олімпійська чемпіонка, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу КНУ Кочергіна Т.І.

 Вітаємо нових володарів «Кубка Ректора» з футзалу – команду економічного факультету!

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024