Новини

 

#Тіщовражають КНУ

08.12.2016

7 грудня у КНУ завершився соціально-освітній проект «Ті, що вражають». Тур, присвячений 20-річчю ТСН, охопив 7 міст і фінішував у Києві. Спікери вражали слухачів своїми історіями та заряджали духовною силою.

Команда проекту «Ті, що вражають» відвідала університети різних куточків країни. Кожен виступ був особливим, але всі спонукали молодь до праці та розвитку.

Зі вступним словом виступив проректор з науково-педагогічної роботи В’ячеслав Шамрай. Він наголосив на тому, що в Україні можна бути успішним і можна себе реалізувати. Спікери підтвердили його слова своїми прикладами.

Учасники зустрічі мали змогу почути вражаючі мотивуючі розповіді промовців: генерального директора 1+1 медіа Олександра Ткаченка, ведучої ТСН Марічки Падалко, журналіста Наталії Нагорної, паралімпійського чемпіона Андрія Демчука та співачки Тіни Кароль.

Кожен з них пройшов непростий шлях становлення. Їхні теперішні успіхи – результат безперервної праці. Усі вони побували за кордоном – з різних причин, але усі повернулися, бо люблять свою батьківщину і бачать своє майбутнє тільки на цій землі. Зі слів Марічки Падалко: «Що б не було зараз – далі буде тільки краще».

Спікери побажали натхнення усім присутнім і закликали не опускати рук і робити помилки, адже кожна поразка – це крок уперед. Наполеглива праця і прагнення до самовдосконалення – шлях до успіху.

Олександр Ткаченко зазначив, що має на меті продовжити проект і наступного року. Тож чекатимемо на нові зустрічі та враження!

Із завершальним словом виступив ректор КНУ Леонід Губерський. Він подякував організаторам проекту і зазначив, що вони можуть і надалі розраховувати на підтримку нашого університету у проведенні й інших заходів. Леонід Губерський закликав робити все для того, аби піднімати студентство і молодь – щоб Україна ставала потужнішою і могутнішою, і щоб швидше на нашій землі був мир.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024