Новини

 

Зарошуємо до Національного музею Тараса Шевченка

22.11.2016

Національний музей Тараса Шевченка – енергетичний, духовний і культурний центр нашої столиці, хранитель і популяризатор творчої спадщини поета і художника. Це те середовище, де живе, відроджується й гартується національний дух українців.

У музеї зберігається переважна більшість малярської спадщини Т. Г. Шевченка, що входить у золотий фонд української культури. Колекція формувалась протягом 150 років і налічує понад 85 тисяч експонатів.

Найкраще експозиція музею сприймається у супроводі професійного екскурсовода. Окрім того, під час екскурсії створюється особлива психологічна атмосфера, що викликає відчуття спільності емоцій, переживань. До вашої уваги: оглядова екскурсія «Життя і творчість Тараса Шевченка»; пішохідна екскурсія «Шевченківський Київ»; тематичні екскурсії: «Шевченко – поет», «Шевченко – художник», «Шевченко і Святе письмо», «Музи Тараса Шевченка».

Ви зможете поглибити ваші знання про життєвий і творчий шлях Тараса Шевченка, ознайомитися з добірками оригіналів його графічних творів, які змінюються щоквартально, щоб показати уповні малярську спадщину великого митця. Також у вас є унікальна можливість пройти стежками «святого Києва», який так любив поет та художник.

Усі екскурсії в Національному музеї Тараса Шевченка тривалістю 90 хвилин проводять наукові співробітники музею.

Чекаємо на вас щоденно з 10:00 до 18:00 за адресою: м. Київ, бульвар Т. Шевченка, 12 (вихідний день – понеділок, останній четвер місяця – вхід безкоштовний, остання п’ятниця місяця – санітарний день).

Додаткова інформація: (044)234-25-56, shevchenko-museum@ukr.net

Національний музей Тараса Шевченка – це завжди сучасно, корисно, пізнавально, цікаво!

 

 Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024