Новини

 

Свято GIS Day Ukraine 2016

22.11.2016

Географічна інформаційна система (ГІС) – це можливість нового погляду на навколишній світ. Додатки ГІС інтегруються в усе більшу кількість приладів і знаходять все нових і нових споживачів. Традиція святкувати День ГІС була започаткована відомою організацією ESRI, та зараз це професійне свято відзначають 16 листопадана всіх континентах світу .

За підтримки ГІС Асоціації України на базі ННІ «Інститут геології» відбувся GIS Day Ukraine 2016. В програмі заходу були майстер-класи з практичного використання ГІС-технологій, виставка сучасного обладнання, відзнака засновників ГІС асоціації України з нагоди її 20-річчя. Також відбулася презентація студентського об'єднання геоінформатиківННІ «Інститут геології».

Присутніми були такі провідні компанії в сфері геоінформації та техніки, як Drone UA, Ecomm Co, TVIS, Геонікс, Trimble, Autodesk, освітні установи ГО "Всеукраїнський центр реформ транспортної інфораструктури", Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій ДП "Центр державного земельного кадастру", Інститут географії НАН України, Київський національний університет будівництва і архітектури, Київський Національний Університет Технологій та Дизайну та Національний авіаційний університет

З вітаннями і доповідями виступили директор ННІ «Інститут геології» професор Михайлов В. А., завідувач кафедри геоінформатики доцент Зацерковний В. І., президент Всеукраїнського центру «ГІС-Асоціація України» Мельник О. В., викладачі, студенти й аспіранти ННІ «Інститут геології» та географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 

 

Завідувач кафедри геоінформатики доцент Зацерковний В. І.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024