Новини

 

Розпочалися змагання з футзалу

21.11.2016

З 29.10.2016 в м. Києві розпочалися змагання у КФЛ (Київська футзальна ліга) з футзалу. У цих змаганнях бере  участь збірна команда КНУ імені Тараса Шевченка.

Команда нашого університету, що грає  у суперлізі, провела 3 матчі. У першому матчі команда зустрілася з дуже сильним суперником – командою Чумацький шлях-Академіка, що претендувала на перше місце. І хоча наша збірна дала гідний бій супернику, гра закінчилась з рахунком 2:0 не на нашу користь.

У другому турі команда КНУ грала з командою УКРПРОМАШ і перемогла з рахунком 3:1. Голи забили: Олександр Джух, Ростислав Макеєнко, Ярослав Васютін.

У третьому турі збірна КНУ грала з командою Fin Core. Гра проходила у напруженій боротьбі. Рахунок матчу відкрили гравці збірної КНУ. На 8 хвилині матчу забитим м’ячем відзначився Михайло Максименко, але після пропущеного м’яча гравці Fin Core змогли забити 2 м’ячі у ворота нашої збірної. Зрівняти рахунок вдалося Артуру Ширінян на останній хвилині тайму.

У другому таймі обидві команди мали по декілька можливостей повести у рахунку, але гарно грали голкіпери обох команд. Боротьба за переможний гол була запеклою.

І все ж перемогу з рахунком 3:2 здобув Fin Core.

Після 3-ьох турів команда КНУ посідає п’яте місце у турнірній таблиці. Проте змагання лише розпочалися, тож віримо – наші перемоги попереду.

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024