Новини

 

Інновації – це сьогодення

18.11.2016

Навчатися за допомогою роботів, дізнаватися про склад продукту електронним носом, дистанційно вирощувати рослини та багато іншого – вже не майбутнє. Все це є сьогодні і було представлено 16-18 листопада на Фестивалі інноваційних технологій у КНУ.

 Наука чи стартап? Учасники фестивалю переконані, що ці поняття абсолютно поєднувані. Шляхом науки реалізуються ідеї – цінний науковий задум може стати вартісним проектом.

Інновації необхідні для розвитку харчової та інженерної промисловості, медицини, екології та просто сфери спілкування. Доповідачі розкривали унікальність і переваги своїх розробок та їх спрямованість на осучаснення світу. Усіх учасників характеризувала згуртованість, адже успіх проекту – успіх команди, а не однієї людини.

Інноваційні технології – формування нового внаслідок поєднання вже відомого. Тільки в умовах конкуренції з’являється бажання розвиватися. Більшість наукових ідей були конкурентоспроможними – і не лише в межах України, але й на міжнародній арені. Це збільшує попит на розробки на поточному ринку.

Організації-спонсори, що долучилися до фестивалю, готові підтримувати науковців та їхні задуми – для розширення напрямів роботи, контролю якості продукції та покращення умов виробництва.

Участь у фестивалі – це крок уперед і маленька перемога.

Вітаємо кожного учасника та бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Центр комунікацій

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024